Food and BBQ Festival 2020

07 oktober 2019

Food and BBQ Festival Tjolöholm 2020

Äntligen får västkusten sin egen grillmässa. Till våren kommer blickarna vändas till Tjolöholm, strax söder om Göteborg till vårens största mat, grill och BBQ festival. Både kockar och grillmästare kommer vara på plats och visa sina bästa tips på hur man blir en mästare i köket. Ni kan också vara med...

Vårt mål är att erbjuda en festival med en spännande mix av mat, drycker, köks & BBQ utrustning i och utanför magasinet i Tjolöholm slotts fantastiska miljöer. På festivalen hoppas vi kunna inspirera våra besökare med kunniga utställare, kända kockar och aktiviteter som köksscenen, mikroseminarier, mat, vin och öl-provning. Eftersom festivalen går av stapeln i början av sommaren har vi bjudit in några i BBQ- och grillsammanhang välkända pitmasters/grillmästare. De kommer att visa och dela med sig av sina kunskaper, allt för att att våra besökare skall få ut det bästa av grillsäsongen. De kommer självklart också upplysa om att BBQ/grillning inte är en säsong, utan en året runt-aktivitet.

tjoloholmsslott

Intresset för kvalitets mat och dryck ökar stadigt och vi blir mer och mer måna om vad vi äter och dricker. Vi strävar därför efter att erbjuda våra besökare så rena produkter som möjligt och en bra mix av produkter för matlagning.

Att ställa ut

Det finns monterplatser både inomhus och utomhus.

Vill man visa upp sina grillar in action eller bjuda på smakportioner så bokar du givetvis en monter utomhus. Vill du dessutom vara riktigt säker på att möte alla besökarna så bokar du en monter inomhus också. 

Vi räknar att mellan 3.000 och 6.000 gäster kommer att besöka festivalen. 

För priser och villkor - ta kontakt med Peter Watz 070-8403191 

Öppettider 2020

  • 30/ 5 Lördag 09.30 – 18.00
  • 31/5 Söndag 10.00 – 17.00

Biljettpriser, inkl moms

  • Vuxen dagbiljett: 120 SEK
  • Vuxen weekend: 200 SEK
  • Ungdom (8-16 år): 60 SEK
  • Barn under åtta år, fri entré i målsmans sällskap.

Är du intresserad av att ställa ut?

Kontakta mig - Peter 070-8403191

food and bbq festival 2020 2

Hela festivalen kommer ligga strax nedanför slottet. Evenmang inne i slottet är planerade, dock inget klart ännu.

food and bbq festival 2020 1

Inne i magasinet kommer festivalen ha utställare och köksscenen.

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.