Vi monterar avlastningsbord från Keter

05 april 2019

Keter Plastic är en av de stora leverantörerna av plastmöbler.

keter sidobord, avlastningsbord, plastbord, bord, utekök

När jag hörde "plastmöbler" så tänkte jag inte så höga tankar. Men när jag fick kartongen och efter vi monterat bordet så måste jag erkänna att jag hade fel. Bordet är stabilt, hållbart, lätt att göra rent och lätt att flytta på. Fantastiskt. Den fungerar även att ha inomhus.

Avlastningsbordet eller arbetsbänken som den också skulle kunna vara är i rostfritt stål 54 x 70 cm, 90 cm hög. Har förvaringsskåp, krokar att hänga saker på, hållare för hushållspappersrulle, sidohylla för såser, oljor, kryddor eller arbetsverktyg etc. Nu är detta ju grillbloggen och vi tittar på produkter utifrån ett grill perspektiv. Men jag skulle kunna tänka mig att denna lilla arbetsbänk till andra trädgårdsarbeten eller som en minibar vid fester. 

Kolla in filmen från monteringen här

Keter Plastic Arbetsbänk Arbetsbord

Eller klicka här för att spela upp den på YouTube

Du hittar vanligtvis arbetsbordet på Bauhaus, Clas Ohlson, Jula m.fl. 

Här finns mer information från Keters hemsida

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.