Grillbloggen medverkar på Stockholm Food and Wine

06 november 2018

 stockholm food and wine logo

Mässan som startades för 20 år sedan på Stockholmsmässan Älvsjö, då med namnet Det goda köket och Mitt kök. I år kommer närmare 130 utställare att finnas på mässan. Så även Grillbloggen.nu.

På mässan kommer du att kunna smaka, prova och shoppa. De har vinprovningar, matlagningskurser och nyheter från matproducenter och inte minst fullt med inspiration från kockar, matprofiler och bloggare. Det finns 3 scener - Allt om mat-scenen, Food & Wine-scenen och SMAK-scenen. Plus de föreläsningarna som finns i Matbloggs-montern, där vi kommer att vara. 

Jag kommer ATT föreläsa i vår Matbloggsmontern C15:39

  • Fredag 15.15 - 5 tips för att bli en grillmästare. Jag kommer att bjuda på en härlig fläskkarré med en het salsa.
  • Lördag 17.45 - Jag kommer tillsammans med Gustav Johansson på Jävligt Gott  att köra en grill cook off, Hamburgare Vegan vs Kött.
  • Söndag 14.45 - Jag kommer att grilla och Fanny Lindqvist på Lesscarbs  kommer att göra majonäs med olika smaker.

I matbloggsmontern kommer andra kända bloggare att finnas bland andra Julia Tuvesson på Tuvessonskan, Emma Brink Rask på Brinken bakar, Fanny Lindqvist på Lesscarbs, Linnea på Linneas skaferi och Gustav Johansson på Jävligt Gott m.fl.

Vi kommer att grilla inomhus på de nya el-grillarna Pulse från Weber.

Mässans öppettider: 

Fredag 9/11 kl. 10-20
Lördag 10/11 kl. 10-19
Söndag 11/11 kl. 10-17

Det brukar komma ca 35.000 besökare till mässan så se till att komma ut i tid. Ställ bilen, åk kommunalt. Det finns en hel del vin som man kan prova (mot betalning).

Se mer information om mässan www.sthlmfoodandwine.se

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.