Weber Workshop Del 3
En dag med grillning för några av Sveriges bästa grillers och Weber.
Del 3 av 5, visst har du läst de tidigare delarna?
Dagen fortsätter med ännu mer grillning. Se bilderna här...

Det blir en del materialslitage när man grillar. Fråga inte hur detta gick till. Men alla överlevde för utom denna.

Ett glatt försök till en gruppbild.

Vi grillers håller tätt ihop.

Det är full fart i smokern också. Martin Nordh röker både spetskol, räkor och brisket (som han glömd kvar. Den hittade jag dagen efter när jag hjälpte till att packa ihop allt. Den bar mycket god! Tack Martin!
Läs Martin Nordh´s Grillprofil här.

Grunden till rödvinssåsen ligger på grillen.

Man kan grilla allt!

Philip hittade en melon. Han fick hjälp av Martin Nordh att göra en lemonad på vattenmelon.

Alla hjälper till för att få den perfekta grill- och röksmaken på sina rätter.


Martin sitter i rökdimman och njuter.

"Det går bra nu!"

En välfylld grill med massor av glödande kol.

Ibland känns en Weber 57:a lite liten. Då får man skaffa ett par till. Bra va?!

Hålet i mitten är perfekt för att lägga köttet direkt på glöden. "Dirty steak" är enda gången som man märker skillnaden på kolgrillat och gasgrillad kött.

Utvikt kyckling. Det går snabbare att grilla den så än en hel kyckling.

Mia och Martin fixar baby back ribbs.


När mörkret faller på så tar Philip fram lampan. Allt för den perfekta bilden.

Dags för gruppbild nummer 2. David, Per och Annabell.

Såsen på grillen är snart klar.

Henrik försöker mata Per med en tomat. Går inte så bra... "Men Henrik, den är ju inte grillad!"