LCHF på grillen / McDonlads

22 februari 2014


Vår vänner som vi reste till Sälen med åkte i egen bil, framför oss. De stannar på McDonalds i Mora och som tur var så var jag förberedd. Det är svårt att hitta mat på "vägen" som passar min diet.

 

Jag beställde in en Ceasar sallad. Tyvärr så var brödkrutongerna i salladen. Tidigare låg de i en påse bredvid. Men jag är inte så glutenintolerant så det var bara att plocka bort dem. När jag plockade upp min grillade entrecote så var det flera som vred på huvudet. Vet inte om de bara var avundsjuka eller ☺.

Man vet aldrig när en grillad entrecote kan behövas...

grilla LCHF McDonalds

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.