Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Press och marknadsföring

Nå ut med dina produkter och tjänster

peter watz fotograferar

Här fotograferar jag en helt ny produkt på den svenska marknaden - Ofyr - läs artiklen här

I mitt ”riktiga” arbete så arbetar jag som marknadsföringsrådgivare. Med mitt unika nätverk av de som grillar mycket, media, bloggare så kan jag hjälpa dig att nå ut med dina produkter och tjänster så att du ökar din försäljning.

Behöver du hjälp med att komma ut med era tjänster och produkter inom grill & BBQ så har du kommit rätt!

Mina kanaler Grillbloggen.nu hade hade närmare 57.000 unika besökare, Grillbloggen på Facebook hade 1.751 följare (29/1-18) och Grillbloggen på Instagram hade 906 följare (29/1-18) och YouTubekanalen som startades 2016 hade 534 prenumeranter (29/1-18)

 

Texter

Jag skriver artiklar,  pressmeddelanden, notier etc. som ni kan publicera både i tryckt form och på nätet.

Bilder

Det är viktigt att ta bra bilder som visar upp era produkter. Jag tar enklare bilder och jag även profesionella fotografer vid behov.

Video

Mer och mer marknadsföring sker med hjälp av video idag. Jag gör enklare filmningar och timelaps för ert behov. I mitt nätverk finns professionella filmare som även kan göra advancerade klippningar och ljussättning.

Sociala media

Du behöver synas på rätt sätt, vid rätt tillfälle med rätt budskap till rätt målgrupp. Vi analyserar vad som passar dig bäst. Sedan kan vi hjälpa till med framtaning av material (text, bild, video) och publicering.

Hemsida

Jag är delägare i en digital marknadskommunikationsfirma Pixpro Stockholm AB. Tillsammans med deras tema sätter vi upp allt från enklare landningssidor till stora komplexa webbplatser med intranät för återförsäljare etc. Vi börjar alltid med en djupare analys före.

 

Ta kontakt med mig så pratar vi mer 070-8403191

Taggar: Mina tjänster