CORN ON THE COB MED HET MAJONNÄS OCH EN SLAW PÅ SIDAN

tabasco CornOnTheCob

Tid: ca 40 minuter, 4 portioner

INGREDIENSER

  • 4 färska majskolvar (gärna med blasten kvar)
  • 1 kruka koriander
  • Maldon havssalt
  • Rökt paprikapulver

MAJONNÄS

  • 2 dl majonnäs
  • 1 msk TABASCO® Grön Pepparsås
  • SLAW
  • 1 fänkål
  • 1 granny smith äpple
  • 2 morötter

DRESSING

  • 3 msk kallpressad rapsolja
  • 1 1/2 msk Kikkoman Ponzusås
  • 1 1/2 tsk TABASCO® Grön Pepparsås

TILLAGNING

Så gör du:

  1. Tänd grillen.
  2. Majskolvar:Vik bort blasten från majskolvarna och dra bladen bakåt. Låt dem sitta kvar de blir bra handtag när du ska vända majsen på grillen. Ta däremot bort det trådiga skägget längst in.
  3. Grilla majsen runt om på gallret under lock i ca 20 minuter (när majsen börjar poppa är de klara).
  4. Hacka koriandern.
  5. Majonnäs:Rör ihop majonnäs med TABASCO® Grön Pepparsås.
  6. Slaw:Strimla fänkålen tunt, skär äpplet i tunna skivor, skala och hyvla morötterna i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare.
  7. Dressing:Vispa ihop dressingen. Blanda med grönsakerna.
  8. Bred på majonnäs runt majskolven och strö över koriander, havssalt och rökt paprikapulver.
  9. Servera slaw till majskolvarna.

 

Tabasco

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.