fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Nytt i butik: Lönneberga Minutfilé 

 Lonneberga Minutfile 650g 480

Kycklingtrio för härliga höstdagar 

Lönnebergas ambassadör Gabriel Jonsson har tagit fram tre smakrika recept för alla höstdagar; kycklinglårfilé med bönotto, krämig pasta med kycklinginnerfilé samt ugnsrostade rotfrukter med örtsmör till höstens nyhet Lönneberga Minutfilé - en tunnare, utbankad kycklingbröstfilé.  

Vecka 40 lanseras Lönneberga Minutfilé i butik. Det är svenskarnas favorit – bröstfilén – som bankats ut till en tunnis och därmed blivit mer mör och saftig och då även enklare att steka till perfektion.   

3 höstiga kycklingrecept i sann mästerkocksanda 

Vi bad Gabriel Jonsson, Lönnebergas ambassadör och Sveriges mästerkock 2019 att ta fram recept han själv är sugen på nu när hösten närmar sig.  

– Jag tänker direkt på enkel mat med massa smak där man kan justera lite utifrån vad man själv är sugen på, vilket passar perfekt till Lönneberga kyckling. Jag älskar recept, men vill utmana alla att bara låta sig inspireras av dem och sen anpassa så det passar dig själv, det du gillar och det som finns hemma, säger Gabriel Jonsson, ambassadör Lönneberga och Sveriges mästerkock 2019

  • Örtdoftande kycklingfavorit Här steker du snabbt minutfiléer och serverar med härligt ugnsrostade rotfrukter efter ditt val, ett fräscht örtsmör och en grönsallad. Klicka här för att se hela receptet
  • Kyckling med krämig bönotto Mer protein än i en risotto hittar du i vår snabba, krämiga bönotto med mycket färska örter, och till det smakrik kycklinglårfilé. Klicka här för att se hela receptet  
  • Säsongens kycklingpasta Något så enkelt som din favoritpasta, stekta kycklinginnerfiléer och säsongens grönsaker i en härlig sås. Gabriel tipsar om grönsaker till varje säsong, men du väljer själv dina favoriter. Klicka här för att se hela receptet

NYHETEN Lönneberga Minutfilé lanseras vecka 40 2020 och säljs initialt på Coop. En förpackning innehåller 650 gram, rekommenderat pris: cirka 86 kr.  

Alla kycklingprodukter från Lönneberga är 100% svensk kyckling, märkta med den ”gula pippin” från Svensk Fågel. Producerad främst i Blekinge. Lönneberga kyckling finns i kyldisken. 

Taggar: Lönneberga Gabriel Jonsson

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021