Medelhavsinspirerade grilltillbehör

 Daily Greens

Lagom till grillsäsongen lanserar Daily Greens tre spännande tillbehör som gör det enkelt att lyckas med sommarens alla middagar. Det är produkter som passar perfekt till picknicken eller grillkvällen. En Mojo Rojo med smak av het grillad paprika, en bulgurmix med tranbär och citron samt en härligt sötsyrlig, picklad rödlök.

Idén bakom Daily Greens är enkel: produkter som inspirerar oss alla att äta mer frukt och grönt. I sortimentet finns grönsaker, frukt, färdigskurna salladsblandningar, fruktsallader, gröna tillbehör och hela måltider.

Inför sommaren lanserar Daily Greens tre härliga tillbehör som passar lika bra till salladen, grillat, hamburgaren eller i en poké bowl.

Mojo Rojo

Inspirerad från det spanska köket kommer denna färggranna sås med smak av grillad paprika. Vackert orange, med en tydlig smak av paprika och viss sötma. Passar perfekt till kött, fisk och grönsaker.

Picklad rödlök

Numera en klassiker till grillen. En sötsyrlig picklad rödlök, den perfekta toppingen till fish tacos, hamburgare, sallad eller en varför inte en i en poké bowl.

Tabbouleh

En smakrik bulgurmix med smak av chili, citron och tranbär. Den gör det enkelt att lyckas med middagen och passar perfekt till grillade grönsaker, fisk eller fågel.


Tillbehören finns i butik nu och säljs på bland annat City Gross. 

Daily Greens

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.