Nyhet - Pulled Oumph!

 

PULLED OUMPH

Oumph! presenterar stolt: Vår största nyhet någonsin! Pulled Oumph!

Från och med vecka 7 hittar du storsäljaren Pulled Oumph! som Big Pack på 700 gram på Ica runt om i landet. Helt perfekt för den stora familjen, för tacofredag med vännerna och för dig som helt enkelt bara vill få mer Oumph! för pengarna. 

– Det här är en vår största nyhet någonsin, men ändå inte är så ny. Pulled Oumph! är vår absoluta storsäljare som många lagar regelbundet numera, säger Henrik Åkerman, marknadschef på Food for Progress, det svenska livsmedelsföretaget som tillverkar Oumph!

Pulled Oumph! har tidigare funnits i en förpackning på 280 gram. Nya Pulled Oumph! Big Pack är på 700 gram. De nya större förpackningarna kostar från 95 kronor.

– Big Pack är perfekt när du ska laga mat till många, eller för att fylla upp frysen med bra grejer. En bonus är så klart att du nu får mer Oumph! för pengarna, säger Henrik Åkerman.

Pulled Oumph! Big Pack lanseras från vecka 7 på Ica-butiker runt om i landet. Du hittar nyheten i vegofrysen bredvid andra Oumph!-produkter.

Hittar du inte de större förpackningarna i din Ica-butik så be butiken ta hem dem!

Oumph

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.