Nu kommer Quorn Ultimate Burger

 Quorn Ultimate Burger Vegan Cheese

Klimatsmart & vegansk superburgare - Nu kommer Quorn Ultimate Burger

Klimathotet är en brännande fråga och matens roll har stått i fokus en tid. Klimatsmarta alternativ som inte kompromissar med smak och upplevelse är hett eftertraktade när viljan att göra en insats för miljön stadigt växer.

-  Vår nya Quorn Ultimate Burger har allt du kan önska. Den är saftig, matig och vårt mål är ett klimatsmart veganskt alternativ som ALLA gillar. Inte ens den mest inbitne karnivoren kommer känna uppoffring, säger Ami Blackburn, European Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn Ultimate Burger är en vegansk burgare som är full av smak och har en saftig, matig konsistens. Perfekt för alla som vill äta mer klimatsmart men behålla smakupplevelsen och känslan av en riktigt härlig grillkväll – kort sagt, den ultimata burgaren!

 Perfekt i en snabb och klassisk burgare med bröd, sallad och dressing. Men som den superburgare den är, också perfekt i en over-the-top-extra-allt-burgare. Kolla in dessa tre godingar:

Quorn Ultimate Cheese. Varför inte låta några veganska ostar smälta på den varma burgaren och varva med sallad, sötpotatismos, groddar och vegansk vitlöksmayo? Tips! Grönsaker som kan odlas lokalt är generellt mer klimatsmarta än importerade.

Eller servera en Quorn Ultimate Green med massa grönt så som grönkål, grönärtshummus och groddar samt picklade morötter för extra crisp. En måltid som är grön på mer än bara ett sätt. Tips! Rotfrukter och kål är lite mer klimatsmarta än växthusodlade grönsaker.

Gillar du heta alternativ? Får vi föreslå en Quorn Ultimate Hot Sriracha. Lika mycket färg som smakexplosion. Regnbågs-slaw, rödbetshummus, picklad rödlök och srirachamayo – allt i samma burgare. Tips! Gör din hummus på svenska gula ärter istället för kikärter så blir den ännu mer klimatsmart.

 83852 Quorn Vegan Ultimate Burger

Hamburgare, Quorn

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.