Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Nyhet - Grillkorv med glaze

 grillkorv glaze

En god nyhet för grillglada korvkonnässörer – nu lanseras GØL Grillare Sweet BBQ Glaze, fyra tjocka grillkorvar med en medföljande glaze med smak av paprika och chili – en perfekt balans mellan sötma och hetta. Med glazen förhöjs såväl smakupplevelsen som umgänget kring grillen.

GØL har i över 80 år utvecklat korvar med hög kvalitet och gediget hantverk som kännetecken. Nu lanseras Grillare Sweet BBQ Glaze, en förpackning fylld av matglädje för korvkonnässörer som älskar att grilla. 

Förpackningen består av fyra tjocka grillkorvar tillsammans med en pre-packad 40 grams glaze i påse, med smak av paprika och chili. En noggrant anpassad mängd glaze som gör att konsumenten undviker onödiga inköp och minimerar matsvinnet. Själva glazandet gör dessutom umgänget vid grillen ännu mysigare:

– Det här är en produkt som är framtagen för grillen, med vetskapen om att människor gillar att ha något att pyssla med under själva grillandet, det är enkelt men det blir ändå något som adderar till umgänget lika mycket som den förhöjda smakupplevelsen, säger Gabriella Lysell, marknadschef Tulip Food Company Sverige.

Svensken älskar att grilla och blir allt duktigare på det. Nya produkter för grillen måste leva upp till de allt kunnigare - och mer kräsna - grillande konsumenternas förväntningar. En glaze penslas på råvarorna medan de ligger på grillen, mot slutet av grillningen. När glazen hastigt hettas upp tar det fram nya smaker i råvaran, i det här fallet grillkorven. Snitta, grilla, pensla är det tre enkla stegen som ger en härligare grillupplevelse.

Taggar: GØL

Relaterade artiklar

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019