Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Grillpremiär på Jula!

 Grilla med Jula

Grillsäsongen har börjat på jula. Vi har allt för en lyckad grillsäsong – inget kan stoppa dig för att komma igång direkt! Brett och noga utvalt sortiment av grillar och grilltillbehör. Se våra grillnyheter bland annat Menuett vakuummarinator som marinerar kött på endast 15 minuter.

Putsa upp grillen, fram med allt det goda och sprid härliga dofter i grannskapet! Grillsäsongen öppnar hos Jula och hos oss hittar du de rätta produkterna, till de rätta priserna. Kanske är det dags för en ny grill?

För- och nackdelar med Kolgrill, Gasolgrill och Elgrill

I Julas Grillguide kan du enkelt jämföra för- och nackdelar med Kolgrill, Gasolgrill och Elgrill. Vilken grill passar dina behov? Kanske är det smaken som faller för kolgrillen eller så är det enkelheten som tilltalar med gasol. För den lilla balkongen passar elgrillen bra. Julas aprilnyheter innehåller massa prispressade produkter för uteplatsen och balkongen. För att ta del av kampanjen, se aktuellt kampanjblad.

Pizzasten på grillen

Gör pizza på ett nytt sätt, på grillen! Baka ut din pizza som vanligt. När grillen glöder, lägger du på pizzastenen på grillgallret, se till så stenen har blivit varm innan du bakar pizza. Använd ventiler för justering av lufttillförsel för att få rätt temperatur. Vill du se fler instruktioner så sök efter "Jula pizzasten" på Youtube.

Nyhet! Vakummarinator som marinerar på endast 15 minuter!

vakummarinator

För den som inte kan eller vill lägga tid på att förmarinera innan grillningen, kommer här en efterlängtad nyhet för den grilltokige. Med denna Vakummarinator kommer du kunna vakuummarinera kött på bara 15 minuter! Menuetts vakuummarinator är utan diskussion den ultimata köksmaskinen när du ska marinera kött, fisk och grönsaker. Tack vare vakuumteknologin (samma teknik som hos en vakuumförpackare) öppnas fibrerna i råvarorna och drar åt sig marinaden snabbare. Vakuumbehållaren rymmer 6 liter, vilket betyder att det finns gott om plats för stora flintastekar eller rikligt med potatis. Vakummarinatorn tål att diskas i diskmaskin och har timerfunktion.

Taggar: Jula

Relaterade artiklar

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019