Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

 

netonnet grillar 780

Vårvärmen sveper över hela landet och i takt med den stigande värmen så ökar efterfrågan på grillar och annat som gör grillningen ännu roligare, enklare och godare. NetOnNet har tagit fasta på detta och har utökat grillsortimentet med såväl ett helt nytt grillvarumärke men även breddat grillsortimentet rejält jämfört med föregående år.

De skandinaviska hemmagrillarna växer i antal och allt fler väljer att trotsa det ibland oberäkneliga vädret för att få sätta tänderna i något väldoftande och nygrillat - både oftare och under längre perioder på året.

– Vi vill nå alla hemmagrillare: nybörjarna och de sporadiska hemmagrillarna såväl som de mer avancerade och erfarna som kräver större grillar och mer funktioner när de tänder grillen. Vi vill vara ett självklart, relevant och prisvärt alternativ för hela spektrat av kunder och har därför breddat grillsortimentet inom befintliga välkända tillverkare som exempelvis Weber och Landmann. Men även adderat ett helt sortiment med oemotståndliga grillar under vårt egna grillvarumärke, Austin & Barbeque, säger Mattias Knutsson, affärs- & sortimentschef NetOnNet.

Utveckling av produktsortimentet på NetOnNet går alltid hand i hand med värdefulla kundinsikter. Mycket arbete läggs på att ta reda på vad kunderna efterfrågar, men även på att ta fram och säkerställa att NetOnNet kan erbjuda kunderna det de vill ha.

– Vi har de senaste åren sett en allt ökande efterfrågan på brett sortiment av högkvalitativa grillar till lägre priser, vilket resulterade i att vi tog fram en helt egen grillkollektion innehållande stilrena men framförallt funktionella grillar med smarta finesser som gör grillningen roligare och enklare, säger Henrik Ekelund, sortiment & försäljningschefen för hem- och hushåll på NetOnNet.

Samtidigt har NetOnNet även skruvat upp prognosen för produktområdet grill och estimerar att sälja tre gånger mer grillar 2018 jämfört med föregående år.

– För att kunna nå målsättningen med den höjda prognosen, så måste vi först säkra tillgången på grillar samt kringutrustning, något som vi redan har checkat av. Alla som vill ha en grill, stor som liten kommer att finna det dom söker när man besöker någon av våra Lagershoppar eller netonnet.se. Och bäst av allt, sortimentet är noga utvalt och framtaget utifrån kunden och dennes behov för att erbjuda det allra bästa i varje respektive pris- och produktklass, avslutar Mattias Knutsson.

Fakta Austin & Barbeque

netonnet Austin Barbeque 450

Varumärket Austin & Barbeque är resultatet av värdefulla kundinsikter som analyserats och testats av NetOnNets fantastiska entreprenörsenhet som har förmågan, kontakterna och kunskapen att ta fram produkter som har det lilla extra utan att det behöver kosta mer. Det är till och med så att det kostar mindre, vilket tillgodokommer kunden genom ännu lägre priser.

netonnet Austin Barbeque 2 780

Austin & Barbeque är årets grillnyhet i lagerhyllan. Grillar för dig som värdesätter bra kvalitet med hög funktionalitet i tilltalande design – här får du mycket grill för pengarna. Merparten av grillarna är i rostfritt stål och premiummodellerna har även gjutjärnsgaller samt små finesser som exempelvis utrustade med kapsylöppnare. 

netonnet Austin Barbeque 4 450

Utöver kolgrillar, gasolgrillar och en kamadogrill, hittar du även kombogrillen (kol/gasol) – grillmästarens grillkök med det bästa från två världar. I sortimentet finns även en portabel och smidig gasolgrill för campingen. Med en grill från Austin & Barbeque är det inte bara enkelt att montera och grilla – stort fokus är lagd på helheten och användarnyttan. Kombinera din gasolgrill med stilrena sidobord i samma design, välj bland mängder av tillbehör och bygg ditt eget utekök.

netonnet Austin Barbeque 3 780

Hos NetOnNet finns ett stort urval av grillar, sidobord och flera passande tillbehör, men även en rad unika paketlösningar. Och oavsett om kunden väljer att handla på nätet eller i någon av våra Lagershoppar erbjuder vi samma låga priser - snabbt, enkelt och till lagerpris.

Taggar: NetOnNet

Relaterade artiklar

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019

Bjud på grillfest! Grillevent hos er eller oss -  Kolla här