fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Korvnyheter från Lithells

Lithells BarnensKyckling korv

Lithells lanserar smal grillkorv och kycklingkorv för barnen

Vecka 15 är Lithells grillsortiment tillbaka i hyllorna. Nyheter i år är den första rikstäckande smala grillkorven med skinn samt Barnens grillkorv kyckling. Grillkorv är den korv som är mest populär under sommaren och kycklingkorv är ett klimatsmart segment som växer snabbt.

– Den smala grillkorven är som en fusion av våra storsäljare; smaken från den tjocka grillkorven och formen från den elegantare wienerkorven. En perfekt korv att ta med på sommarens alla grilläventyr. Servera den gärna i bröd med en krämig surkålsslaw, säger Mathias Grennard, Brand Manager Atria Sverige.

Lithells grillkorv

Lithells smal grillkorv

Den smala grillkorven har en klassisk grillkorvssmak och ett härligt knäck när man biter i den. Grillkorv är det största segmentet i korvhyllan och nu lanserar Lithells en smal variant med skinn som kommer att finnas över hela landet. Grillsortimentet är tillverkat av svensk köttråvara med naturskinn och rökt på traditionellt vis med rökspån – du känner igen dem på den smarta, återförslutningsbara ståpåsen i svart. Kötthalt 60%, 8 korvar per förpackning om 500 g, cirkapris 42 kr.

Barnens grillkorv kyckling

Barnens grillkorv är populär hos de barn som föredrar korv utan skinn. Nu lanseras en variant med kyckling som är god och klimatsmart. Barnens grillkorvar tillverkas av svensk köttråvara. Kycklingmängd: 65%, 10 korvar per förpackning om 400 g, cirkapris 20 kr. Sortimentet har även fått ny design.

– Snabb, enkel och god mat när den är som bäst. Passar till sommarens alla äventyr; oavsett om ni är på skattjakt i skogen, leker pirater vid havet, hänger i stadens gröna parker eller håller er inne för att sommaren regnar bort. Den är lika god grillad som stekt och jag vill tipsa om att servera en eller två korvar i ett tunnbröd med snabbmarinerad gurka och en härligt len avokadocrème. Om det faller matgästerna i smaken är det även gott med några gröna salladsblad, säger Fredagskocken Mattias

Larsson, receptkreatör och kock.

Om alla korvarna

Grillsortimentet är tillverkat av svensk köttråvara med naturskinn och rökt på traditionellt vis med rökspån, du känner igen dem på de smarta, återförslutningsbara ståpåsarna i svart. Lithells Grillkorv, 960g, 56% köttmängd, pris: 54 kr. Lithells Smal Grillkorv, 500 g, 60% köttmängd, pris 42 kr, Lithells Grillkorv bokspånsrökt, 570 g, 60% köttmängd, pris 42 kr. Lithells Chorizo bokspånsrökt, 500g, 71% köttmängd, pris 42 kr. Lithells Wienergrill, 345g, 80% köttmängd, pris 42 kr. Även Barnens grillkorvar tillverkas av svenskt kött men är skinnfri. Barnens grillkorv, 400g, 60% köttmängd, pris 20 kr. Barnens grillkorv kyckling, 400g, 65% kycklingmängd, pris 20 kr. Priserna är rekommenderade priser till butik.

Taggar: Korv Lithells

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021