fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Coca-Cola glas från Riedel

Riedel O Coca Cola 01

Aromerna från vindruvorna lyfts fram på ett mer eller mindre optimalt sätt beroende på vilket glas man dricker ur. På samma sätt har Riedel, tillverkare av vinglas i världsklass, tänkt när det gäller Coca Cola. Glasen som är gjorda för att dricka Coca Cola ur är designade för att på bästa möjliga sätt lyfta dryckens karaktär.

Riedel är det mycket välkända varumärket som tillverkar vinglas i världsklass och anses av många ha de absolut bästa vin- och spritglasen. I sortimentet finns även ett kanske lite udda glas, speciellt designat för drycken Coca Cola. Coca Cola-glaset, inspirerat av Coca Cola-flaskans ikoniska form, är framtaget för att lyfta fram dryckens välkända, distinkta kryddor, aromer och smaker på ett optimalt sätt. Helt enligt Riedels motto att ett bra glas skall vara utformat så att det förstärker och framhäver drycken på absolut bästa sätt, precis som vid en vinprovning. Vill du känna skillnaden? Drick din Coca Cola direkt ur burken, flaskan eller ur ett plastglas och sedan ur Riedels Coca Cola-glas. Låt oss gärna höra vad du tycker! Riedels Coca Cola-glas är maskinblåst i kristall. Volym: 48 cl. Pris för 4 glas, 399 kronor.

Riedel O Coca Cola 02

Riedel som tillverkar vinglas i världsklass, har även ett lite udda glas i sitt sortiment: Coca Cola-glaset. Formen är specialdesignad för att på ett optimalt sätt lyfta dryckens välkända smaker.

 

Grillbloggen kommenterar

Jag besökte Sundqvist i Göteborg. Företaget som ansvarar för Riedel i Sverige. De skulle bjuda på Coca-Cola i dessa glas men de hade bara Zero. Jag tänkte - Zero som inte smakar något... Men när jag provsmakade Cola Zero ur ett glas som detta så blev jag förbluffad. Det smakade faktiskt bra! De fungerar! 

Taggar: Riedel

Relaterade artiklar

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021