fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Bagaren och kocken växer!

 bagaren och kocken weber

Bagaren och Kocken är Premiumpartner till Weber

Bagaren och Kocken, som är en av Nordens ledande e-handlare inom redskap och maskiner till köket, har storsatsat under våren. De har valt att öppna dörren till uteköket och storsatsar med ny personal, sortiment och lagershop. I och med satsningen har Bagaren och Kocken etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom grill på den skandinaviska marknaden.

- Vi har historiskt haft en ganska jämn försäljning under året och sedan en rejäl topp i Q4. I år har vi valt att satsa stort på grill-kategorin och har på det sättet fått ännu en försäljningstopp, säger Malin Tedsjö Marknadschef på Bagarenochkocken.se

Redan förra året smög de igång grillförsäljningen som även då gick över förväntan, men det är först i år de verkligen slår på stora trumman. Både sortiment, personal och tillgänglighet har setts över.

- När vi satsar på en kategori så gör vi det helhjärtat och då är det viktigt att både sortiment och organisation hänger med, säger Martin Blidberg Supply Chain Manager på Bagaren och Kocken. En viktig framgångsfaktor var att vi valde att tacka ja till att bli Premiumpartner till Weber. I och med detta har vi även öppnat grillutställning i vår lagershop i Göteborg, fortsätter Martin.

Grillkategorin växer med hela 255% mot föregående år, och ansvarig inköpare är Zlatan Rahic, nyrekryteringen från NetonNet.

- Det känns fantastiskt kul att få arbeta i ett team med fullt fokus på sortiment och kund. Vi ser tydligt att vi inte bara säljer de mindre mest prispressade kolgrillarna utan har en kund som efterfrågar high end-grillar och som har höga krav på kvalitet i både sortiment och eftermarknad, säger Zlatan Category manager SDA / BBQ.


Grillbloggen samarbetar med Bagaren och Kocken. Ett sätt att stödja grillbloggen är att klicka på denna länk när du tänker köpa något från Bagaren och Kocken. På så sätt tjänar bloggen ett par procent på dina inköp.

Relaterade artiklar

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021