Grilla fetaost i sommar!

grilla fetaost zeta

När många svenskar vill dra ner på köttätandet kan ost vara en alternativ proteinkälla. En ny produkt på marknaden som möter den trenden är Zeta Feta för ugn & grill. Det är en smart allt-i-ett-lösning med fetaost i folietråg som bara är att ställa på gallret eller värma lätt i ugn.

Varm fetaost smakar mer. Det kan vara ett skäl till att lägga fetaosten på grillgallret i sommar eller värma den i ugn. Tanken med Zetas nya Feta för ugn & grill är också att förenkla sommarens matliv.

-Många har redan upptäckt hur gott det är att lägga fetaosten på grillen och sen njuta av den ljummen och härligt krämig. Med vår smarta förpackning med fetaost i färdigt grilltråg hoppas vi att fler upptäcker det. Enkelheten gör den också lämplig för friluftsliv av olika slag, något som svenskarna gärna ägnar sig åt på sommaren, säger Pär Uggla, kategoriansvarig för ost på Di Luca & Di Luca.

Zeta Feta för ugn &grill tillverkas av pastöriserad får- och getmjölk och finns i två smaker: tomat & basilika och örtkryddad.

-Jag äter den gärna som tillbehör till både kött, fisk och kyckling. Det är också en utmärkt förrätt tillsammans med lite sallad och ringlad olivolja. För den som vill dra ner på köttätandet, är ost serverad med grönsaker en utmärkt proteinkälla som är både mättande och god, säger Pär Uggla.

Vegetarisk

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.