Ny elgrill från Acreto

elgrill Acreto 1

Att svensken tycker om att grilla är ingen nyhet och populärast på grillen är fortfarande det röda köttet. Men trots att det är väldigt gott med fläsk- och nötkött kan det vara minst lika trevligt att att grilla fisk, grönsaker eller ost.

Med en elektrisk grill blir det betydligt enklare att experimentera och grilla allt mellan himmel och jord. Dessutom blir det möjligt att grilla på platser där en osande kolgrill inte skulle fungera, som på en balkong, ombord på båten eller kanske rentav inomhus om vädret skulle strula.

En vanlig elgrill brukar vanligtvis grilla från två håll, ungefär som en smörgåsgrill, men det kan vara problematiskt om man har tänkt att grilla mat i olika storlekar. Med Brevilles nya elgrill går det att fälla upp locket för en dubbelt så stor grillyta.

– Ska man grilla spett med grönsaker och svamp som är olikformade är det bättre att använda grillen helt öppen, säger Nina Hagman, marknadschef på Acreto.

Nyckeln till en bra grillning är hög värme och med The Ultimate Grill från Breville kan du maximera ditt grillresultat tack vare de inbäddade värmeelementen. Plattorna har en DuraCeramic-beläggning som leder värme mycket snabbare än vanliga nonstick-beläggningar.

– En annan fördel med att grillen går att öppna är att mer ryms på grillen. Dessutom får man en bättre översikt om det är olika grilltid på det man grillar. Hamburgare blir fluffigare och godare om man kör med grillen öppen, säger Nina Hagman.

En elektrisk grill är enkel att använda, smutsar inte ner och låter dig grilla på platser där en traditionell grill inte skulle platsa. Vad är du sugen på att grilla nästa gång?

elgrill Acreto 2

Elgrill

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.