fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Ny elgrill från Acreto

elgrill Acreto 1

Att svensken tycker om att grilla är ingen nyhet och populärast på grillen är fortfarande det röda köttet. Men trots att det är väldigt gott med fläsk- och nötkött kan det vara minst lika trevligt att att grilla fisk, grönsaker eller ost.

Med en elektrisk grill blir det betydligt enklare att experimentera och grilla allt mellan himmel och jord. Dessutom blir det möjligt att grilla på platser där en osande kolgrill inte skulle fungera, som på en balkong, ombord på båten eller kanske rentav inomhus om vädret skulle strula.

En vanlig elgrill brukar vanligtvis grilla från två håll, ungefär som en smörgåsgrill, men det kan vara problematiskt om man har tänkt att grilla mat i olika storlekar. Med Brevilles nya elgrill går det att fälla upp locket för en dubbelt så stor grillyta.

– Ska man grilla spett med grönsaker och svamp som är olikformade är det bättre att använda grillen helt öppen, säger Nina Hagman, marknadschef på Acreto.

Nyckeln till en bra grillning är hög värme och med The Ultimate Grill från Breville kan du maximera ditt grillresultat tack vare de inbäddade värmeelementen. Plattorna har en DuraCeramic-beläggning som leder värme mycket snabbare än vanliga nonstick-beläggningar.

– En annan fördel med att grillen går att öppna är att mer ryms på grillen. Dessutom får man en bättre översikt om det är olika grilltid på det man grillar. Hamburgare blir fluffigare och godare om man kör med grillen öppen, säger Nina Hagman.

En elektrisk grill är enkel att använda, smutsar inte ner och låter dig grilla på platser där en traditionell grill inte skulle platsa. Vad är du sugen på att grilla nästa gång?

elgrill Acreto 2

Taggar: Elgrill

Relaterade artiklar

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021