Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Erik Lallerstedt; Bearnaise Tryffel och Aioli Saffran

Nyhet! Erik Lallerstedt lanserar Bearnaise Tryffel och Aioli Saffran

eriks bearnaise tryffel aioli saffran

Nu lanserar Erik Lallerstedt sina allra finaste såser: Eriks® Bearnaise Tryffel och Aioli Saffran. Såserna har tagits fram av Erik i köket i Älvsjö och är ett hantverk baserat på förstklassiga råvaror från världens alla hörn. Bearnaise Tryffel är gjord på äkta tryffel och Aioli Saffran på äkta saffran. Två fina såser som visar prov på Eriks expertis och långa och medaljkantade karriär. Såserna finns i din butik från och med mitten av april.

Eriks® Bearnaise Tryffel är en utsökt nyhet som passar bra till det mesta. En sås med perfekt balans mellan fransk dragon och den karaktäristiska smaken av vit tryffel. Utsökt att doppa pommes frites i – men även som sås till allt grillat kött och grönsaker. Prova gärna Eriks favoritkombination – grillade kycklinglårfiléer med färsk tagliatelle och en klick Bearnaise Tryffel. Och ett gott rödvin i glasen såklart.

Eriks® Aioli Saffran är en riktig smakupplevelse. En upplevelse där aiolins klassiska och tydliga vitlökstoner samsas med saffranets exotiska smaker. Saffran är en av världens mest exklusiva kryddor, inte minst för att den handplockas från saffranskrokusar. Eriks® Aioli Saffran passar utmärkt i fiskgrytor och bouillabaisse, till kräftor och skaldjur, men prova den även gärna till grillad hälleflundra med klyftpotatis och ett glas kallt vitt.

- Man behöver inte vara fin i kanten för att uppskatta fina såser, se bara på mig. Fina såser som förvandlar alla måltider till minnesvärda stunder – och tar restaurangen till dig. Därför är jag extra glad att kunna presentera Bearnaise Tryffel och Aioli Saffran. Mina allra finaste såser. Som gjorda för en lång, varm grillsommar med mycket god mat på grillen. Prova så kommer ni förstå, säger Erik Lallerstedt.

Båda såserna är i 170 ml förpackning och finns att köpa i dagligvaruhandeln från och med mitten av april. Rekommenderat cirkapris 21 kr.

Taggar: Erikssåser

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019