fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Max och Kronfågel lanserar fler produkter

Max och Kronfågels samarbete i frysdisken fortsätter.

Lanseringen för ett år sedan med tre kycklingbaserade produkter har gått över förväntan. Nu kompletteras sortimentet med ett fjärde alternativ: Hot Chicken Wings.

MAX Hot Chicken Wings

Hot Chicken Wings är svenska kycklingvingar från Kronfågel. Vingarna är panerade, krispiga och har en tydlig hetta. Produkten är färdiglagad, redo att värma direkt från frysen. På trettio minuter har du perfekta snacks eller härligt tillbehör på buffébordet.

– Det känns roligt att vi kan lansera våra populära Hot Chicken Wings i butik. Mottagandet och försäljningen av Max och Kronfågels övriga kycklingprodukter har gått riktigt bra och vi hoppas naturligtvis att detta blir en lika given succé, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max.

Fler väljer det vita köttet

Kycklingbaserade måltider ökar både i hemmen och på restaurangerna. Förutom den goda smaken är det vita kycklingköttet i sig både hälsosamt och klimatsmart. Produkten Delifresh Kycklingburgare som lanserades i första omgången vann 2014 års MåBra-val av tidningen Må Bra. Produkten Kycklingnuggets fick "bäst i test" av tidningen Allt om Mat.

– Våra Kycklingnuggets fick en lysande start och är idag marknadens mest sålda Kycklingnuggets. Kycklingvingar är liksom Kycklingnuggets fingermat som älskas av många. Med svensk kyckling och smakrika kryddor tror vi att Hot Chicken Wings blir ett lyckat komplement till våra övriga produkter, säger Annicka Hultin, produktchef på Kronfågel.

Hot Chicken Wings finns i butik från 11 maj.

Produktinformation om Hot Chicken Wings

Hot Chicken Wings är heta och krispigt panerade kycklingvingar av svensk kyckling från Kronfågel. Förpackningen innehåller 8-10 vingar, cirkapris 44,90 kronor.

Redan lanserade produkter:

Delifresh Kycklingburgare är en burgare bestående av 98 procent svensk kycklinglårfilé som ger en saftig och mör burgare. Den är nyckelhålsmärkt och går utmärkt att grilla eller steka. Förpackningen innehåller 4 burgare, cirkapris på 44,90 kronor.

Crispy Kycklingburgare är en panerad burgare som består av svensk kycklingfilé med en tunn och frasig panering runt om som blir både krispig och saftig. Den här burgaren blir godast om den friteras i olja eller steks i stekpanna. Förpackningen innehåller 4 burgare, cirkapris på 44,90 kronor.

Kycklingnuggets består av svensk kycklingfilé och är en familjefavorit. Den har en tunn och frasig panering som förhöjer kycklingsmaken och gör den extra saftig. Nuggets smakar bäst om de friteras i olja, med det går också bra att steka dem i lite olja eller tillaga i ugn. Förpackningen innehåller cirka 20 nuggets, cirkapris på 44,90 kronor.

Taggar: Kronfågel MAX

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021