Weber® Expresskol

Weber har kommit med nytt expresskol

God mat och full fart på grillen. Vad mer kan du begära? Inget, eller hur? Det är något särskilt med att tända briketterna och känna hur värmen sprider sig medan maten tillagas. Det är något särskilt med att laga mat över briketter – en alldeles särskild känsla av trivsel. Weber® Premium Expresskol är perfekta för grillning till vardags – och givetvis också till spontana grillfester. En helt unik blandning av FSC-godkänt trä garanterar att kolen är färdig på bara 15 minuter – snabbare än någonsin! Kolgrill är och förblir förknippad med trivsel – det är här du skapar härliga, oförglömliga minnen med familj och vänner.

weber expresskol

 

Produktinformation

  • Tänds enkelt och snabbt
  • FSC-certifierad
  • Säljs i påsar om 5 kg
  • Perfekta till direkt grillning
  • Kolen är redo efter 15 minuter
  • Tillverkad av bok, avenbok och ek

Tips & tricks

Använd inte för mycket kol när du grillar. Det blir enklare att reglera värmen, som inte försvinner helt i den röda glöden, och grillningen blir mer ekonomisk. I Webers kokböcker anges ofta hur många briketter du ska använda. Följ rekommendationen, även om du tycker att det verkar som lite.

Weber, Grilltillbehör

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.