Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Grillnyheter från Heinz: BBQ-såser x 3

Inför grillsäsongen lanserar Heinz en ny serie BBQ-såser i smakerna Classic, Spicy och Sweet. Såserna passar lika bra som marinad till kött, fisk och grönsaker som sidosås eller smaksättare i grytor för extra sting.

Heinz bbq sas clasic

Trots en relativt kort vår- och sommarsäsong älskar vi svenskar att grilla. 1 av 3 gör det varje vecka och var femte svensk grillar flera gånger i veckan under sommarmånaderna*. Att styra upp en trevlig grillmiddag tillsammans med familjen eller bästa vännerna behöver inte heller vara så komplicerat.

– Vi på Heinz älskar god mat och förespråkar det enkla i vardagen såväl som när det är fest! Med bra produkter och goda recept kommer man långt. Spelar den svenska sommaren dig ett spratt och det börjar regna när du står ute och grillar, bjud in till picnic på vardagsrumsgolvet istället. Det är BBQ by Heinz, säger Fia Rasmusson, Nordic Brand Manager på Heinz.

De nya BBQ-såserna har varsin smakprofil. Heinz BBQ Classic är just som namnet beskriver en klassisk BBQ-sås med balanserad, rökig smak och mild och rund eftersmak. Heinz BBQ Sweet är både sötare och friskare till smaken och har en lätt rökig eftersmak. Heinz BBQ Spicy har fått sin styrka från rökt chili och är den starkaste av de tre varianterna. BBQ-såserna är krämiga till konsistensen utan att upplevas som för tjocka.

– Marknadsundersökningar visar att konsumenter efterfrågar BBQ-såser som både är söta och starka. Vi har därför tagit fram en ny serie med tre olika produkter för att tillfredsställa alla smaker. Hos oss ska alla kunna hitta sin BBQ-favorit, säger Fia Rasmusson.

Produktinformation

Heinz BBQ-såser finns i butik från vecka 15, 2013. De kommer i smidiga PET-förpackningar om 400 ml och har ett rekommenderat cirkapris på 34,90-39,90 kronor.

Taggar: Grillsås Heinz

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019