Grillmästarna 2014

Nu är det dags igen!

Istället för en casting så kommer det vara deltävlingar som korar årets Grillmästare 2014.

TV4 tillsammans CityGross en gemensam tävling för att kora årets grillmästare 2014!

Kvaltävlingarna är runt om i landet vid en lokal City Gross butik under perioden 26 april – 11 maj. Som i fjol på Grill & BBQ SM kommer alla grilla samma slags råvaror. Iår är det: Fläskfilé och majs, Entrecote och bröd, Kyckling och tomat. Jurryn bedömmer Smak, Kreativitet och Presentation. Från kvaltävlingarna kommer två personer gå vidare till semifinalen i Stockholm.

Semifinal kommer hållas i Stockholm den 24 maj. Nytt för iår är att deltagarna får grilla vad de själva vill. De tar med sig både råvaror och utrustning. Det finns i och för sig att låna på plats men vi som var med på TV4´s casting till Grillmästarna 2013 såg att det var 99 kr grillar från typ Statoil. Man gör inget mästververk på en sådan grill. Ur seminfinalen "väljs sedan finalisterna" Intressant! Det är alltså ingen tävling längre utan en casting till TV-programmet.

Finalen kommer också att hållas i Stockholm någon gång i början av juni. 

Så frågan är - kommer du anta utmaningen att bli årets

Förra året var det Andreas som tog titeln som Årets Grillmästare 2014. Jag besökte Andreas och hans kollegor under en grillning förra året. Läs artikeln om JD Grillevent

TV4 har intervjuvat Andreas där han ger dig tips på hur du ska lägga upp ditt deltagande.

 

För mer information och anmälan till Årets Grillmästarna klicka här.

 

TV4, Grillmästarna, City Gross

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.