Shoulder Clod + Chill Out Zinfandel

23 november 2012

 

Köttet grillad till ca 65 grader vilket var förmycket. Jag hade en liten del som jag tog smakade vid grillen. Vet inte hur varm den var men jag tycke den var godare. Om jag ska välja mellan Shoulder Clod och Flapp steak så föredrar jag falp steak. Men jag ska pröva en bit till och se till att grilla den till 58 grader. Den kanske fungerar bättre i den temperaturen

shoulder clod

shoulder clod 1

Tillsammans med köttet så friterade jag pommes från McCain och hade Eriks Chili Bearnaise. Jag träffade också Dominika Peczynski på mässan. Hon bjöd på ett rött vin - Chill Out Zinfandel. Under sommaren så har just druvan Zinfandel varit min favorit. Just Chill Out Zinfandel har mycket smak samtidigt som det är lättdrucket. En box kostar 199 kr och finns på beställningssortimentet.

chillout zinfandel

Eriks Chili Bearnaise lyfte vinet ytterligare en nivå. Mycket gott med blandningen mellan Chilin och vinet.

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.