Grilla burgare på BroilKing

11 februari 2018

Grilla burgare på Broilking Imperial XLS

 I denna film så testar vi två av de värsta grillarna som vi kunde få tag på. Weber Summit S-670 och BroilKing Imperial XLS.

I bland så orkar man inte grilla men ändå vill man se någon grilla. Här kommer filmen då jag grillar en dubbelburgare med ost och bacon, glutenfritt hamburgebröd. Allt gjort på en BroilKing Imperial XLS och stekplattan av kolstål som är ett tillbehör från BroilKing.

Jag har fått låna grillen av BroilKing men har inte fått betalt att göra denna artikel eller film.

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.