Grillning på Malta del 2

02 Maj 2011

Patrik och Elsebeth bjöd in på grillning på söndagen. Dom bor i samma område som CBJ - Tigne Point, Malta. Ett nybyggt område med många Svenska i. Till skillnad mot CBJ´s lägenhet så har Patrik sin lägenhet med utsikt mot Valletta.

malta grillning 5

Patrik började grilla och lämnade över ansvaret snabbt till mig. Förstår inte riktigt varför men ok. Det är bara att göra sin grej så går det bra. Jag tror det är en Beef Eater Discovery Premium 500i 4 Burner. Han fick den för 2 år sedan när jag var nere sist. Han monterade ihop den och vi startade upp den för första gången. Det blev en upplevelse! Gasslangen var korrekt monterade men brann ändå av. Den smälte! Det blev en kraftig låga direkt från gasslangen och snabb som vi bar lyckades vi släcka branden och stängde av gastuben. Efter en glas eller tre så var vi lugna igen. Det blev ingen grillning den kvällen. Däremot blev det ett antal samtal till tillverkaren. Mycket riktigt - en konstruktionsfel var det. En ny del skickades som Patrik monterade. Nu fungerar grillen fin - fint!

 

malta grillning 1

Patrik och Peter vid grillen

 

malta grillning 2

Köttet var fläskfilé. Kryddningen den samma då Elsebeth har samma grillkrydda som jag. Till köttet serverade potatis klyftor i ung tillsammans med rotfrukter och vitlök.

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.