Snygg grill, eller?

05 juni 2011

 

Jag och min son Philip var på Bauhaus i Bromma idag och tittade på grillar. Jag vet - jag är lite nördig men ville kolla in sortimentet. Philip hittade direkt en grill som han ville ha. Frågan är om man ska köpa en snygg eller en bra grill? Jag har ingen erfarenhet av dessa men blir lite misstänksam om man måste designa dem för att kunna sälja dem. Hör gärna av dig och dela med dig av dina erfarenheter.

grill bauhaus stockholm

 

Vi tittade närmare på Weber Summit® S-470 och det är nog en sådan som jag skulle behöva. Tidigare så var jag ute efter en Weber Summit® S-670. Men bara nog för att den är störst Smile Tills nästa år då jag ska köpa en helt ny grill så köpte vi lite svart färg för att förbättringsmåla de två gamla Weber grillar jag redan har. Är det nördigt att måla sina grillar? Skit samma! Jag vill ha snygga grillar! Tips - om man har två grillar så behöver man två sprejflaskor. Det hade inte jag...

Idag har vi hunnit med att totalrengöra bägge gasgrilarna. Den en börja brinna i går pga dåligt underhåll. Det är lika intressant att se svart rök från en gasgrill medan man grillar. NOT! Så idag blev det totalrengöring av bägge.

Ikväll så grillade vi lax. Med en helt nyrengjord grill så sprejdade jag på lite olja före jag lade på laxen. Fungerade bra! Tänk på att inte grilla laxen för länge. Det gjorde jag. Jag gillar den när den är lite råare än torr i mitten. IOFS så gillar jag Sushi också men den ska ju inte grillas....

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.