Grilla + Alkohol = sant, eller?

09 juli 2011

Nopp - man kan grilla utan att dricka.

beer vid grillen


Jag som grillar 3-5 gånger per vecka skulle lätt kunna vara alkis om jag drack varje gång som jag grillar. Man kan grilla utan att dricka! Vet inte hur många som har problem efter en lång grillsommar med att inte kunna låta bli Wirren eller ölen när grillen startar.

För att citera en föreläsare som jag lyssnade på ett par år sedan som är alkoholist - "Alkohol är ett lösningsmedel! Alkohol löser upp äktenskap. Alkohol löser upp ekonomi. Alkohol löser upp relationer. Alkohol löser upp jobbet. Alkohol löser upp levern. Alkohol löser upp livet" Tänkvärda ord!

http://www.vardguiden.se/Tema/Alkohol/Dricker-du-for-mycket/

Jag vill inte att mina kompisar, vänner och läsare ska fastna i skiten. Har tyvärr sett det på nära håll. En av mina vänner är uppvuxen med en pappa som är alkoholist. Behöver säga att dom inte har någon kontakt idag? Att han inte fått träffa sina barnbarn etc. Tragiskt!

Vad passar då istället för en Wirre eller en öl vid grillen?
Tja - själv dricker jag en hel del Cola eller Zero. I vissa fall fixar min son Philip en god juicedrink med legoisbitar. Mycket gott! Och i vissa fall tar även jag med en öl eller två också :-)

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.