fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Grillmästarna 2017?

 grillmastarna logotype 2

Programserien Grillmästarna på TV4 har gått 4 säsonger. Totalt har 32 personer varit med i programserien och det har korats 4 vinnare. Andreas Mattiasson, Robin Bergström, Martin Nordh och nu senast Jessica Ortman. Tittarsiffrorna har legat kring 3-500.000 tittare per avsnitt. 

Produktionsbloaget är Titan Television. De har bland annat producerat Tomells Skärgårdskök, Du är vad du äter, Den stora matresan, Leila bakar m.fl.

Första säsongen var Melker Andersson, Christian Hellberg och Lisa Lemke medlemmar i jurryn. Andra till fjärde säsongen bostod jurryn av Christian Hellberg och Karin Andersson. Utöver jurryn har programmet haft gäster som hamburgernörden Jon Widegren, TV-personligheten och matälskaren Paolo Roberto, matbloggaren och författaren Jonas Cramby, årets konditor 2012 Cecilia Andersson, grillandslagets lagledare Ulrik Lindelöv,komikern David Batra, fotbollslegendaren Thomas Ravelli, kocken Alexandra Zazzi, skådespelaren Pia Johansson och sångaren & skådespelaren Hans-Erik ”Hank Von Helvete” Dyvik Husby m.fl.

Grillmästarna 2017 - vad händer?!

I år blir det inget Grillmästarna. Jag har pratat med ett antal olika källor och fått det bekräftat av TV4 att det inte blir någon Grillmästarna i sommar.

Enligt källor så har TV4 "pausat" Grillmästarna. Anledningen är inte rikigt känd. Normalt sätt så pausas ett program p.g.a. för få tittare och eller brist på sponsorer. Exakt varför Grillmästarna 2017 inte blir av har vi inte fått bekräftat från officellt håll. Hur lång denna pause blir vet vi inte. Vi hoppas att det blir Grillmästarna 2018.

Men misströsta inte - Grillbloggen.nu har en helt ny YouTube-kanal där vi lägger upp filmer. Klicka här för att komma till den. Se till att prenumerara på den så du inte missar något grilligt! 

Taggar: Grillmästarna

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021