Flankstek

11 juli 2011

Idag grillade jag Flankstek, inköpt på den lokala ICA butiken på Lidingö. Smörjde in den med olivolja och kryddade med Santa Maria - BBQ & Grill Mesquite. Grillade den lite tyvärr lite för länge.

Jag har prövat att grilla Flap Steak. Inköpt på ICA också. Är det samma kött eller olika? Jag tycker att den stora skillnaden var att FlapSteak innehåller mer fett än Flanksteken. Om det beror på kvalitén på de olika bitarna eller vet jag inte.

Till den serverade jag färsk potatis och bearnaisesås. Helt ok för en måndagkväll.

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.