Julklappstips del 2

10 december 2016

Snart är det jul!

Del 2 i artikelserien - Vad ska min grillers få till julklapp?

Som tidigare inlägg så får jag inte betalt av någon av leverantörerna att lyfta fram dessa. Vissa har jag fått, andra har jag köpt. Oavsett så är det bra saker. Jag presenterar inte dåliga saker här på bloggen ...

Här har jag tagit fram ett antal julklappar

1. Skinförkläde

Mycket snyggt och tåligt förkläde från Rondigi. Nu kan din grillers grilla med stil. 

Rondigi skinforklade

Läs mer om Rondigi skinförkläden här

2. SKÄRBRÄDA MANGO

Rektangulär skärbräda som är tillverkad i mangoträ vilket är ett snabbväxande träslag som nyttjas först när trädet inte längre bär frukt. Då bränns träet av för att täta till porerna vilket frambringar antiseptiska egenskaper. 

skarbrada 059014

Läs mer och köp skärbrädan Mango från Bagaren och Kocken (reklam länk) 

3. Skärbräda massiv ek

En seriös skärbräda för alla seriösa grillers. Finns i tre storlekar. Den största rymms knappt i köket.

skärbräda global massivek 059014

Läs mer om Global skärbräda i massiv ek. (Köp den hos Bagaren och Kocken, reklam länk)

4. SALT -OCH PEPPARKVARNAR, 19 CM

Exklusiva salt- och pepparkvarnar från Weber Style™. Snygg presentförpackning ingår. Det är bara att slå in.

pepparkvarn

5. Kastruller I ROSTFRITT STÅL

Fusion 5-serien från Scanpan är en vackert designad serie i rostfritt stål som karakteriseras av sin högblanka finish. Seriens femlagerskonstruktion är konstruerad för att tåla maximal värme, vilket betyder att tillagningstiden reduceras till ett minimum. Helt underbar på induktionsspisen! Super snabb!

Scanpan Fusion 5 74102600 74103000

Traktörpanna 30 cm (Se alla varianer på Bagaren och Kocken)

Scanpan Fusion 5 74232000

Kastrull 3,7 l / 20cm (Se alla varianer på Bagaren och Kocken)

Scanpan Fusion 5 74252000 74252400

Gryta 5,2 l / 24cm (Se alla varianer på Bagaren och Kocken)

Läs mer Fusion 5-serien från Scanpan här

6. KÖTTKVARN

Med köttkvarnen ProPower från Bosch kan din grillers mala egen köttfärs till burgarna eller göra egen korv med köttkvarnen. Maskinen hjälper även till att skära grönsakerna och ta fram härliga juicer. Extra kraftfull köttkvarn med hög kapacitet och många tillbehör. Hög kapacitet tack vare snabb malning på 4.3 kg / min. Mångsidig hjälp till matlagningen tack vare tillbehör för mala kött och fisk samt grönsaksskärare, fruktpress, korvhorn och kebbe.

bosch kottkvarn

Läs mer om Bosch Pro Power här. (Köp den från Bagaren och Kocken)

7. RÖKLåda

Med denna röklåda för grillen från ICA kan din grillers röka maten själv i sin egen grill. Det blir enkelt att ge den mat som din griller preparerar en god röksmak på ett naturligt sätt.

roklada ica

 

8. Ofyr från Ofyr.nu

  

Använd kupongkoden ”Grillbloggen” när du beställer och få tillbehörspaketet på köpet (värde 1.250 kr ) innehållande en oljekanna, en skrapa och cederträplankor. OBS! Skicka oss kvittot på din beställning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer om Ofyren

Just på denna produkt får Grillbloggen en kickback. Det gillar vi för då kan Peter spendera mer tid på att skapa mer innehåll om grillning och BBQ till Grillbloggen.

Här kan du läsa ett reportage som Peter gjort med Ofyren på Grillbloggen - Det nya sättet att laga mat i trädgården.

 

Nästa vecka kommer vi sända ytterligare ett avsnitt i julklappstips på Facebook sidan. Gilla Grillbloggen på Facebook och se till att du prenumererar på våra Facebook Live
 
Tack till Norrortved för ved till Ofyren. "Billig ved med hemleverans" - http://norrortved.se
 
Har du någon produkt som skulle passa i ett avsnitt? Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.