Grilla revben

19 juli 2011

Börja med att koka revbena i vatten, kryddat med hela vitpeppar. Koka i ca 1 1/2 timme. Ta sedan upp revben. Låt dem svalna lite eller så kan du spara dem tills du ska grilla dem någon dag senare.

Vid grillen - värm upp din grill till ca 200-225C. Pensla revbena med vald grillsås. Se till att det inte finns kvar något vitpeppar korn. Det brukar inte uppskattas av gästerna. Lägg på revbena på grillen och se till att de får rätt utseende. När revbena är varma så är det klara att servera.

Dina gäster kommer undra hur du fick revbena så möra och goda. Tipsa dem om denna blogg eller ta äran själv ;-)

revben 8

Tjocka revben får rätt utseende

 

revben 7

Massor av revben tillsammans med kycklingklubbor

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.