Weber Workshop
Fortsättningen på workshoppen som 14 av Sveriges grillers hade blivit inbjuden till.
Missade du del 1 - klicka här för att läsa den delen.
Ok, vart var jag?
Jo, Per Ehrlund från Weber var i sitt esse...

Men titta! En Per Ehrlund som är förvånad. Förvånade över vilken underbar dag som ligger framför oss!

Philip håller på att rigga stativet och kamrerna. Vi vill ju inte missa när deltagarna kommer.

Alex Möller, Thomas Lund, Hasse Hassella Björk och Peter Palmgren dök upp.


Johan Johansson, Thomas Lund, David Hornberg, Per Ehrlund, Annabell Nilsson och Ingemar Falk. David hälsade oss välkommna.

Bakre raden: Henrik Insulander. Hasse Björk, Peter Watz, Pierre Elmgren, Ingemar Falk, Alex Möller, Johan Johansson, Mia Wallin
Thomas Lunch, Mattias Hedman, Martin Nordh, Philp Watz, Peter Palmgren
Främre raden: Annabell Nilsson, Per Ehrlundh, David Hornberg

Efter att vi fått våra matchtröjor så satte vi i gång och inventerade skafferiet.

Samtidigt så försökte fotografen rigga upp lampor för att försöka få en ännu bättre bild på Per.

Full fart under tälten.


Nyöppna pilgrimsmusslor

Rensade pilgrimsmusslor. Redo för grillen.

Fick tips att lägga skalen direkt på glöden och sedan lägga musslan på skalet. Lite olja och lite pressad citron gjorde susen.

Uppskurna delar, de skulle räcka till oss alla. Lite chili och vårlök på.


Rökt vitlök. Vackert!

Gissa vem som grillade en pizza? Vem var det som hade en splitter ny Weber Genesis? Nyfiken? Aha - det är ju Per som blev sugen på en pizza!


Laxen är klar.
Någon bakade bröd på grillen.

Philip Watz hittade en bläckfisk. Han ville fritera den på grillen. Varför inte :-)

En glad son gör en pappa glad.

Per hjälpte till att rensa den. Visste ni att bläckfisk har ett ben? Det gjorde inte vi.


Här ser vi benet. Det måste bort före man skivar upp bläckfisken.

Snacka om en koncentrerad 13-åring. Hans lärare i skolan skulle bli förvånade att se honom nu...



En ordentlig stek med senap på. Klar för kryddningen och grillen.

Efterrätten är på G.

Vissa kastar boll, andra väljer att kasta äpplen. Här ser vi Henrik och Thomas kasta äpplen.


Hasse Hassela Björk, Mattias Hedma, Pierre Elmgren
Läs Hasse Hassela Björks Grillprofil här

Mia Wallin ser fundersam ut. Kommer detta att bli bra?
Läs Mia Wallin´s Grillprofil här

Grillade musslor. Fungerar bra! Med en näve rökspån så får de ännu mer smak.

Man kan röka räkor också.
Undra vad Per har i grillen. Han ser lite lurig ut...