Grillmästarna 2015 - Castingen

03 Maj 2015

Jag och min son Philip var på väg. Äntligen var det semifinal i Grillmästarna 2015.

Vi hittade en parkering precis vid Tantolunden. Direkt när jag öppnade dörren så kände jag den underbara doften. Doften av grillar som glöder. Jag stannade upp och sa till Philip. Känn doften! Det är doften av en livsstil! Philip tittade på mig och sa - det är ju vår livsstil. Han har förstått!

Efter en kort promenad så såg vi hela startfältet. Ca 50 personer med minst en grill var. Vissa hade två andra hade till och med tre.

Redan efter ett par minuter så blev vi bjudna på grillade musslor. Jag hade inte ens hunnit ta fram kameran för att ta en bild. Trots att jag har varit med ett par gånger tidigare så var jag inte förberedd. Jag var med på uttagningen till Grillmästarna 2013. Då var det 3+grader och snöblandat regn. Det var första och sista gången som jag var med. Förra året var det nästan 30 grader varmt! I år var det 6-8 grader och mulet. Nästan perfekt för en bloggare som jag med en kamera i handen.

Många bekanta var där och de hade laddat i flera veckor. Vissa i ett år. Revanschen att inte komma med förra året har gjort flera personer till ännu bättre grillare.

Deltagarna var taggade och grymt duktiga på att grilla. Vissa stack ut direkt. Andra inte. Man får inte glömma att detta är en uttagning till en tv-serie. Det handlar inte om vem som grillar bäst mat. Det handlar om rätt utstrålning och karisma som fungerar i TV. Jag är helt säker på att vissa var till och med klara före castingen i Tantolunden. Programledaren Christian Hellberg har ju varit med på deluttagningarna runt om i landet så han har bra koll på startfältet redan före de kom till Tantolunden.

Det var tre personer som fick beskedet direkt på plats att de kommer med i TV-programmet. De andra fem fick beskedet veckan efter. Vilka tre det var får jag tyvärr inte säga. Men jag vilka de är och de kommer att presenteras samma minut som programmet visas i TV4 i juni.

Här kommer några bilder, fler kommer i kommande artiklar...

Grillmastarna tv4 1

Här är de!

Christian Hellberg Karin Andersson

Programledarna Christian Hellberg och Karin Andersson

Grillmastarna tv4 5

 

Grillmastarna tv4 6

 Jörgen Hemmingsen, Annabell Nilsson (tidigare deltagare i Grillmästarna), Jimmy Hemmingsson, Thomas Lund (tidigare deltagare i Grillmästarna)

Grillmastarna tv4 9

Saman Nazar

Grillmastarna tv4 16

Grillmastarna tv4 17

Grillmastarna tv4 19

Grillmastarna tv4 27

Man kan använda små grillar till flera olika saker. Bland annat tända skorstenständare och koka the...

Grillmastarna tv4 28

Grillmastarna tv4 35

Grillmastarna tv4 36

 

 Grillmastarna tv4 37

 

Grillmastarna tv4 39

 

Fler bilder kommer om ett par dagar...

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.