Grilla Lamm och sparris

15 juni 2014

Grilla lamm är otroligt gott om man gör det rätt. Många tror att lamm smakar kofta men så är inte fallet. Tillsammans med rätt tillbehör så smakar det ännu bättre!

Sparris

Droppa olivolja på sparrisen. Lägga sparrisen på grillen. Salta med flingsalt. Lägg på en delad citron på grillen samtidigt. När sprrisen börjar bli färdig, pressa en haöv citron över sprrisen. Hyvla och bryt parmesanost i mindre bitar. Servera sparrisen tillsammas en röra gjord på buffelost, basilika, olivolja och tomater.

grilla lamm sparris 1

 

grilla lamm sparris 2

 

grilla lamm sparris 3

 

Lammracks

Lammracks från ICA / Gurmetfood (Artikelnr. 3310) från Nya Zeeland. Gnid in lammet med olivolja och flingsalt. Krydda med färsk timjan och rosmarie. Grilla på medelhög direkt värme till 58-60 grader. Pressa en halv grillad citron över lammet i strax före lammet är färdiggrillat. Servera tillsammans med potatis.

 

grilla lamm sparris 4

 

grilla lamm sparris 5

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.