Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Pulled Pork, igen

Temperaturen bör ligga mellan 100 och 150 grader, typ snitt på 130 grader.

Jag körde en Weber 57 cm. Startad skorstenständare. Snakemetoden. Idag hade jag Webers Kokosbriketter. De blev mycket varmare än de andra briketterna som jag tidigare körde med. Det var svårt att hålla rätt temperatur. Idag blev temperaturen 150-160 grader. Köttet gick upp till 70 grade ganske snabbt (1 1/2 timme). Det ska minst 4 timmar. Det bör ta ca 8-10 timmar för att komma upp till en innertemperatur på 94 grader. Men idag gick det snabbare...

 

Pulledpork PP 1

Fläskkarré med en inknådad rubbning.

 

Pulledpork PP 2

Skorstensbrännare

 

 

Pulledpork PP 3

Aluminiumform med vatten placerades där köttet ska ligga. Rökspån ligger på halva snaken. På så sätt blir det en jämn rökning under första delen av grillningen.

 

Pulledpork PP 4

 

Pulledpork PP 5

Färdigt resultat.

Taggar: Martin olsson Fläskkarré Långkok

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019

Bjud på grillfest! Grillevent hos er eller oss -  Kolla här