mina grillerfarenheter

Du är välkommen att följa mina grillupptåg. Det kan vara allt från hur jag grillar korv till gör avancerade trerätters på en grill.

Grillrelaterade nyheter

Det kan vara nya grillar, tillbehör, korvar, såser, kryddblandningar  etc. Förhoppningsvis kommer jag även att testa en del av nyheter som presenteras här. De testerna kommer du hitta under rubriken Tester.

Är du importör, distributör eller tillverkare och vill presentera er information här - hör av dig till mig.

Här finns tester av olika produkter.

Det kan vara tester och jämförelser mellan olika grillar, kött, korvar, såser etc. Ibland har är det bara jag som testar och i bland har jag en testpanel som testar.

Vill du att jag ska testa din produkt? Hör av dig till mig.

Under denna rubrik presenterar jag filmer / TV

DVS Filmer som jag hittar som är intressanta som handlar om grillning. Även information om TV-program som handlar om grillning.

Här presenterar vi produkter som kommer från mindre producenter som tar fram sina egna produkter. Det kan vara kryddblandningar, "hemmagjorda" grillar, grilltillbehöver etc.

Har du någon produkt som skulle passa här? Hör av dig till mig! Enda kostnaden är att du länkar tillbaka till Grillbloggen.nu

Vi erbjuder olika typer av grillevent

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.